MOMENTS

Livet er en serie af øjeblikke, hvoraf nogle er så specielle og betydningsfulde, at de bliver hos os for altid. ‘Create Powerful Moments’ handler om at lære at skabe positive og stærke øjeblikke, som vi husker. Det er øjeblikke som disse, der har potentialet til at løfte kundeoplevelsen til noget helt særligt. Med dette spil gøres uforudsigelige situationer til potentielle værdiskabende øjeblikke for kunden og virksomheden.

Alle situationer har potentialet til at blive et Powerfuld Moment med den rette forståelse, tilgang og redskaber. Dette spil er et træningsværktøj, der styrker dine medarbejderes evne til at spotte de forskellige potentialer og skabe nye Powerful Moments.

Spillets terninger har enten skyer eller sole, der udfordrer spillerne til konstant at forholde sig til nye uforudsigelige scenarier. De afgør, hvorvidt en situation udvikler sig positivt eller negativt. Du kan ikke altid ændre på vilkårene for en situation, men du står altid med et valg om at få det bedste ud af situationen.

Ved at øve sig i spillet træner du dine evner til at håndtere fremtidige situationer. Som spiller lærer du at forholde dig til den virkelighed, vi alle er en del af.

Vi håber, at du vil tage spillet i brug som et redskab/kompetenceredskab til at løfte dine medarbejderes interaktion med kunder – og herigennem skabe mange nye betydningsfulde øjeblikke.

 

Finalist


 

 

Specifikation


Deltagerantal: 3-6 pr. spil
Spilvarighed: 30-60 min.
Målgruppe: Medarbejdere og ledere
Certificering: Nej
Facilitering: Ja/Nej
Sprog: Alle

 

Spillet indeholder


1 x spilleplade, 1x idéplade, 1 x spilmanual, 10 x handlingsark, 2 x post-it blokke, 20 x situationskort (10 intern & 10 ekstern), 40 x. omstændighedskort (20 intern & 20 ekstern),  8 blanke kort, 18 x terninger. Pakket i en A4 æske.

Pris


Pris pr. spil ved køb af min. 3 spil: 3950 DKK
Pris pr. spil (+ 10 spil): 2950 DKK
Pris pr. spil (+ 25 spil): 1950 DKK

 

Få jeres egen version


1. Vi laver en co-creation workshop med jer, hvor vi designer spillets scenarier og kort ud fra jeres interne og eksterne situationer, kunder, gæster og kollegaer.

2. I leverer indhold i form af historier, dilemmaer, situationer og grafisk identitet.

3. Vi arbejder med indholdet og design.

4. I giver feedback og vi sætter det op grafisk.

5. Vi afholder en spiltest med jeres målgruppe.

6. Vi står for alt omkring trykproces og leverer alle spil samlet til jer på en ønsket adresse.


Hvis du ønsker en pris på at få udviklet jeres eget Create Powerful Moments spil, så kontakt os her.

MOMENTS - Gametools