Create Powerful Moments

Livet er en serie af øjeblikke, hvor nogen er så specielle og betydningsfulde, at de bliver hos os for altid. Create Powerful Moments handler om at lære at skabe de positive stærke øjeblikke som vi husker. Øjeblikke som skaber en kontakt der rækker ud over det man kunne forvente når man købte en service eller et produkt, og kommer til at betyde noget særligt. Ofte er disse øjeblikke tilfældige, udlæst af en særligt situation, mennesker og en række omstændigheder.

Når man står i sådan en situation kan der skabes et Powerful Moment, hvis man er opmærksom og har den rette forståelse og tilgang. Dette spil er en slags træningsmaskine i at kunne se og skabe disse øjeblikke.

I spillet finder du skyer og sole på terninger, som vil have indflydelse på om situationen udvikler sig i en positiv eller negativ retning. Du kan ikke altid skabe de rette vilkår for en situation, men du kan vælge hvad du gør ud af det.

Ved at øve sig i spillet, bliver man bedre til at gøre det i virkeligheden. Øjeblikkene i dette spil skaber spillerne selv, men de er baseret på den virkelighed vi alle deltager i hver dag. Om det så er interne eller eksterne situationer, kunder, gæster eller kollegaer det handler om.

Vi håber at spillet bliver et stærkt værktøj til at løfte medarbejderes interaktion med kunderne til nye højder – og skabe mange, både små og store, betydningsfulde øjeblikke.

 

Få jeres egen version
Det er nemt at få sin egen udgave af Create Powerful Moments, i 5 enkle skridt:
1. Co-creation workshop sammen med jer, hvor vi taler om jeres interne og eksterne situationer, kunder, gæster eller kollegaer det handler om. Vi klæder jer på til at lave indhold.

2. I leverer indhold i form af historier, dilemmaer, situationer og andet.

3. Vi arbejder med indholdet og sender jer første udkast på indholdet til kortene.

4. I giver feedback og vi sætter det op grafisk.

5. I får spillet til korrektur og godkendelse hos jer.

Derefter står vi for alt omkring trykproces og leverer alle spil samlet til jer på en ønsket adresse.


Specifikation


Deltagerantal: 3-6 pr. spil
Spilvarighed: 30-60 min.
Målgruppe: Medarbejdere og ledere
Certificering: Nej
Facilitering: Ja/Nej
Sprog: Alle


Skræddersyet version


Hvis du ønsker en pris på at få udviklet jeres eget Create Powerful Moments spil, så kontakt os her.

Create Powerful Moments - Gametools