Hvem er vi

Gametools er etableret i starten af 2012 og laver læringsspil og business simulationer af højeste klasse. Målet er at give alle muligheden for at bruge læringsspil til at facilitere aktive og engagerende lærings- og forandringsprocesser imellem mennesker. I disse tider hvor det digitale bliver altomsluttende står det fysiske møde i brætspil endnu stærkere som en motor for engagement, blivende indsigt og effekt. Vi har både spil som fokuserer på en proces og spil der fokuserer på selve indholdet.

Vi har spil som henvender sig til så forskellige målgrupper som virksomhedsledere, skoleledere, hospitalsledere, kommunalpolitikere, embedsfolk, byplanlæggere, kulturfolk – og i næsten alle spil kan såvel medarbejdere som borgere være med på lige vilkår med professionelle aktører.

Igennem årene har vi udviklet utallige brætspil som især kredser om innovation, forandring, værdier og co-creation i private og offentlige virksomheder men også spil med specifikke temaer om f.eks. byudvikling, entreprenørskab og diversitet. Vores spil bliver dagligt brugt i en lang række af Danmarks største virksomheder og hovedparten af danske kommuner og regioner.

Vores spil er udviklet i tæt samarbejde med relevante videnspartnere og er gennemtestet i mange forskellige sammenhænge.

Gametools er en af Nordens førende spiludvikler inden for læringsspil. Vi er også en del af Serious Games Interactive hvilket giver os gode muligheder for at tilføje et digitalt lag eller lave en digital version af spillet.

Kontakt

Gametools
Ryesgade 106A, 3+4. sal
2100 København Ø
+45 20 20 00 73
Please Wait...
Gametools.dk - Hvem er vi? - Vi udvikler, producerer, sælger og faciliterer læringsspil.