Positions

Et spil om Social Dialog. I dette spil, er du en virksomhed som prøver at gøre sit bedste i en hård verden.

Spillet er skræddersyet til DAPPs forløb, hvor folk i udviklingslande tilegner sig viden om fordelene ved Social Dialogue på arbejdsmarkedet.

Målet med spillet er at skabe den bedst mulige virksomhed. Du spiller både som medarbejderne og arbejdsgiveren i din virksomhed, hvilket betyder at du skal vurdere hvad der er bedst for begge parter, for at virksomheden klarer dig godt.

For at vinde spillet, skal du få flest point indenfor de 6 parametre: Sustainable Growth, Decent Work, Collaboration, Legitimacy, Ability, and Willingness.

Gennem spillet, vil din virksomhed blive konfronteret med flere forskellige dilemmaer, som en del af narrativet. Hver beslutning vil have indflydelse på det endelige resultat, enten positivt eller negativt. Mon ikke, der dukker nogle overraskende situationer op gennem spillet.

Positions er et supplement til DAPP programmet, hvor deltagerne får viden gennem envejskommunikation og traditionel rådgivning. Brætspillet giver dem mulighed for at opleve dilemmaerne på egen krop, samtidig med at de erfarer konsekvenserne af deres handlinger i spillet.


Specifikation


Deltagerantal: 3-6
Spilvarighed: 90 min
Målgruppe: Medarbejdere og ledere i DAPP lande
Kunde: DI og Ulandssekretariatet
Sprog: Engelsk

Positions - Gametools