Hosting Moments That Matter

Livet er en serie af øjeblikke, hvor nogle er så specielle og betydningsfulde, at de bliver hos os for altid. Hosting Moments That Matter handler om at lære at skabe de positive øjeblikke som man vil huske, og som giver en oplevelse der betyder noget.

Typisk er disse øjeblikke tilfældige resultater af en situation, mennesker og en række omstændigheder.

Som deltager i en situation har man muligheden for at øjeblikket bliver et positivt et af slagsen, hvis man er opmærksom og har det rette tankesæt.

Dette spil er en slags træningsmaskine i at kunne se de potentielle øjeblikke og handle på dem. I spillet finder du skyer og sole på terninger, som vil have indflydelse på om situationen udvikler sig i en positiv eller negativ retning. Du kan ikke altid forudsige situationens omstændigheder, men du kan vælge hvordan du vil agere.

Ved at øve sig i spillet, bliver man bedre til at gøre det i virkeligheden. Øjeblikkene i dette spil skaber spillerne selv, men de er baseret på den virkelighed vi alle deltager i dagligt. Om det så er interne eller eksterne situationer, kunder, gæster eller kollegaer det handler om.

Vi håber at spillet bliver et stærkt værktøj til alle medarbejdere i BC Hospitality Group i forhold til vores interaktion med gæster, kunder og kollegaer i hverdagen, så vi får skabt mange positive og mindeværdige øjeblikke.


Specifikation


Deltagerantal: 2-6
Spilvarighed: 60-120 min
Målgruppe: Medarbejdere og ledere
Kunde: BC Hospitality Group
Sprog: Dansk og engelsk

Hosting Moments That Matter - Gametools