GRO

Et spil, hvor alle vi alle kan blive vindere. Også klimaet! 💚

Spillet GRO er et undervisningsmateriale, som skal styrke innovationsfagene på landbrugsuddannelsen, så nuværende og kommende landbrugsstuderende, tænker grønt og genialt.

Det er ikke en nyhed, at klimaforandringer og global opvarmning er en verdensomspændende udfordring, som også har stor indvirkning på dansk landbrug. Samtidigt bliver vi flere og flere mennesker på jorden, som alle skal have noget at spise, hvorfor behovet for bæredygtige løsninger og innovative landmænd er stort.

Spillet er finansieret af undervisningsministeriets ”Grøn Iværksætterpulje til ungdomsuddannelser 2021”. Det er Landbrugsskolen Sjælland, der har søgt midlerne hjem i samarbejde med firmaet Gametools og SEGES Innovation.

”GRO kan i hvert fald fylde halvdelen af mit fag. Der er rigtig meget man kan tage fat i, og det kan spilles igen med nye variationer – skift i hold, nye roller, nye ideer på forskellige niveauer.” Michael Wonterghem, kvæglærer fra Landbrugsskolen Sjælland

”Mange landbrugselever har problemer med ordblindhed. GRO kan hjælpe de unge elever med at aktivt lære om iværksætteri fremfor at skulle kæmpe igennem studiebøger og powerpoints.”  Tina Boel van Ingen, uddannelseskonsulent fra Agroskolen i Herning.

Det er en stor glæde at kunne tilbyde skolerne et undervisningsmateriale i faget Innovation – det er 15 år siden, at vi sidst har udgivet et undervisningsmateriale til dette fag”  Lene Overgaard Bruun, SEGES Forlag.

Hele spillet kan downloads i en print-out version her


Specifikation


Deltagerantal: 3-6 pr. spil
Spilvarighed: 5-6 lektioner
Målgruppe: Landbrugsskolerne.
Videnspartner: SEGES innovation og Landbrugsskolen Sjælland – Høng. 
Sprog: Dansk

 

GRO - Gametools