Follow the Fish

Follow the Fish er et spil om værdier, som er udviklet til at få ledere og medarbejdere hurtigt til at forstå nuværende eller nye værdier på deres arbejdsplads, på tværs af afdelinger, og inddrage feedback fra dem der skal efterleve værdierne. I Follow the Fish udfordres medarbejderne til at sætte værdier i spil ud fra deres egen praksis så værdier ikke bliver kendte og tomme begreber men får reel tyngde og indhold. Samtidig blev spillet brugt til at opsamle værdifuldt og handlingsorienterede ideer til ledelsen fra alle medarbejdere.

Spillet er lavet specifikt til Espersen, som havde en udfordring i at formidle deres nye værdier til alle medarbejdere og hurtigt implementere dem i arbejdskulturen. Vi identificeret sammen med Espersen et brætspil som løsningen, fordi det passede ind i deres virksomheds kontekst.

I et tæt samarbejde med Espersen udviklede vi spillet gennem vores Co-Creation proces for at sørge for, at værdierne stod tydeligt i spillet og formidlet på en engagerende måde, og indenfor en tidsramme der giver mening for den enkelte afdeling.

Resultatet er et spil, der får medarbejderne til at diskutere og reflektere over værdierne, og vigtigst af alt engagere sig i at forstå værdierne, så virksomheden kan sikre sig at deres medarbejdere aktivt har taget stilling til dem på en måde der giver mening for alle.

Spillets motor er lavet så du nemt og hurtigt kan få dit eget værdi-spil eller måske bruge det til at løse en helt anden udfordring. Kontakt os for at høre nærmere.


Specifikation


Deltagerantal: 3-6
Spilvarighed: 5-90 min.
Målgruppe: Medarbejdere og ledere
Sprog: Dansk, Engelsk, Russisk, Lettisk, Polsk

 


Skræddersyet version


Hvis du ønsker en pris på at få udviklet jeres eget spil, så kontakt os her.

Spil om værdier udviklet til ledere og medarbejdere på en arbejdsplads.