Hvem er vi

Gametools er etableret i starten af 2012 og laver læringsspil af højeste klasse. Målet er at give alle muligheden for at bruge læringsspil til at facilitere aktive og engagerende læringsprocesser imellem mennesker. I disse tider hvor det digitale bliver altomsluttende står det fysiske møde i brætspil endnu stærkere som en motor for engagement og blivende indsigt. Vi har både spil som lærer dig om processen og spil som styrer processen henimod et slutresultat.

Vi har spil som henvender sig til så forskellige målgrupper som virksomhedersledere, skoleledere, hospitalsledere, kommunalpolitikere, embedsfolk, byplanlæggere, kulturfolk – og i næsten alle spil kan såvel medarbejdere som borgere være med på lige vilkår med professionelle aktører.

Igennem årene har vi udviklet utallige brætspil som især kredser om innovation, forandring og co-creation i private og offentlige virksomheder men også spil med specifikke temaer om f.eks. byudvikling, entreprenørskab, diversitet eller fængselsvæsenet. Vores spil har været brugt i en lang række af Danmarks største virksomheder og hovedparten af danske kommuner og regioner.

Vores spil er udviklet i tæt samarbejde med relevante videnspartnere og er gennemtestet i mange forskellige sammenhænge.

Gametools er i dag en del af Nordens førende spiludvikler inden for læringsspil Serious Games Interactive hvilket giver os gode muligheder for at tilføje et digitalt lag eller lave en digital version af spillet.

Kontakt

Gametools
Viborggade 70, 4. sal
2100 København Ø
+45 3332 3600
Please Wait...
Gametools.dk - Hvem er vi? - Vi udvikler, producerer, sælger og faciliterer læringsspil.